Gezonde slaapgewoonten: werk uw bedtijdroutine bij voor een betere slaap

HOE EENVOUDIGE UPDATES VAN JE NACHTROUTINE KUNNEN HELPEN OM SNELLER IN SLAAP TE VALLEN.

Het seizoen verandert. Zakenreizen nemen toe. Kinderen gaan weer naar school. De najaarssporten en trainingen gaan weer van start.

Met veranderingen in seizoenen, schema’s en de drukte van het leven, kan het zijn dat u moeite heeft om voldoende slaap te krijgen.

Ga je te laat naar bed?

Lukt het niet om in slaap te vallen als je hoofd het kussen raakt?

WIJZIG UW BEDTIJDROUTINE VOOR EEN BETERE SLAAP.

Als je de laatste tijd moeite hebt met slapen, is het misschien tijd om je nachtelijke routine bij te werken.

Net als routines overdag – je tanden poetsen na het ontbijt, een douche nemen voordat je je aankleedt en je sleutels pakken voordat je de deur uitgaat, worden bedtijdroutines een gewoonte.

Gewoonten ontstaan ​​door dezelfde activiteiten in dezelfde volgorde te doen. Dus als een positieve, consistente bedtijdroutine je hersenen helpt herkennen wanneer het tijd is om te slapen, en je snel in slaap kunt vallen, dan is het een goede gewoonte om te houden!

NIET IN SLAAP KUNNEN VALLEN?

Als je moeite hebt met inslapen of doorslapen, let dan op wat je elke avond vlak voor het slapengaan doet. Helpen of belemmeren die activiteiten je slaap?

Als je huidige nachtelijke routine bestaat uit het scrollen door sociale media, het lezen van nieuwskoppen en het kijken naar Netflix voordat je naar bed gaat, wil je misschien een paar dingen veranderen.

EENVOUDIGE MANIEREN OM UW SLAAPROUTINE BIJ TE WERKEN.

Activiteiten doen die je geest en lichaam kalmeren, zijn een uitstekende plek om te beginnen.

Een paar dingen om te proberen:

EEN WARM BAD

Het nemen van een warm (maar niet te heet) bad ontspant je geest en brengt je lichaam op een ideale temperatuur voor een goede nachtrust.

EEN GOED BOEK

Studies hebben aangetoond dat lezen stress vermindert en kalmte creëert door je geest te helpen focussen en tot rust te komen.

ZACHTE STRETCHING

Rekken voor het slapengaan verlicht de spanning en vermindert de stressreactie van je geest.

Neem wat u ontspannend en geruststellend vindt op in uw bestaande routine om te zien hoe het voor u werkt.

Omdat iedereen andere behoeften, schema’s en voorkeuren heeft, is het een goed idee om te experimenteren met verschillende activiteiten voor het slapengaan. (Houd er rekening mee dat het enkele dagen achter elkaar kan duren voordat u de voordelen ziet.)

KLEINE ROUTINEVERANDERINGEN VOOR HET BEDDEN HEBBEN INVLOED OP JE SLAAP.

Er zijn ook geen goede of foute manieren om het aan te pakken. Zoek uit wat werkt en houd het consistent. Vaak kan het inbouwen van slechts een paar kleine ontspannende gewoonten voordat je naar bed gaat een aanzienlijke invloed hebben op je slaapkwaliteit.

Kijk vervolgens welke activiteiten je elke avond wilt doen om sneller in slaap te vallen (en langer in slaap te blijven).

NIEUWE NACHTGEWOONTEN VOOR EEN GROTE UITBETALING.

Een goede nachtrust is essentieel voor uw algehele gezondheid en welzijn.

Door een gezonde nachtelijke routine aan te nemen, heb je een grotere kans om gemakkelijker te gaan slapen en wakker te worden met een verfrist en verjongd gevoel.

En als je op zoek bent naar een nieuwe slaapoplossing die ideaal is voor jouw lichaam, slaaphouding en budget, dan helpen we je graag.

Bezoek vandaag nog uw buurt Custom Comfort Showroom.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dekbed-overtrek.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart