Gezonde slaapgewoonten: ga je voor kwaliteit of kwantiteit?

Tel je schapen om in slaap te vallen?

Naar het plafond staren, in de hoop dat je geest stopt met racen?

Toss & turn om comfortabel te worden?

Of op je tenen naar de keuken voor een snack om 02:00 uur? Als dit het geval is, moet u mogelijk uw slaapkwaliteit opnieuw opstarten.

Slaapstudies tonen ons dat de meeste volwassenen dit nodig hebben 7-9 uur slaap elke avond om je de volgende dag verfrist en verjongd te voelen.

Dat is een goed nachtelijk aantal om te klokken. Maar om optimaal te functioneren, hoe goed je slaapt elke nacht is net zo of zelfs belangrijker dan hoe lang je slaapt.

Ononderbroken, herstellende slaap helpt je hersenen en lichaam te herstellen en gifstoffen op te ruimen die zich tijdens de wakkere uren hebben opgehoopt. En wie wil de volgende dag niet beginnen met een heldere geest en een uitgerust lichaam?

Een paar tips om je slaapkwaliteit te verbeteren voor een ideale nachtrust:

  • Stel een nachtalarm in – elke avond een herinnering om de tv uit te zetten, werk op te bergen en slaap een constante prioriteit te maken – zelfs in het weekend.
  • Inclusief dagelijkse lichaamsbeweging – uw lichaam bewegen, strekken en lopen helpt de diepe slaap te stimuleren (vermijd zware inspanning twee uur voor het slapengaan).
  • Vermijd stimulerende middelen – als u cafeïne drinkt (koffie, zwarte thee, frisdrank), drink ze dan niet minstens 6 uur voor het slapengaan.
  • Slaap op een comfortabele matras van goede kwaliteit — wanneer uw lichaam van top tot teen goed wordt ondersteund, kan het goed ontspannen en herstellen.

Bij Custom Comfort Mattress zijn we er om uw slaapomgeving te ondersteunen, zodat u kunt genieten van rustgevende nachten en energieke dagen in het verschiet.

Het bericht Gezonde slaapgewoonten: ga je voor kwaliteit of kwantiteit? verscheen eerst op Custom Comfort Matras.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dekbed-overtrek.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart