Gezonde slaapgewoonten: creëer uw slaapheiligdom

EENVOUDIGE SLAAPKAMER UPDATES OM UW EIGEN ONTSPANNENDE RETREAT RUIMTE TE CREËREN.

Een slaapheiligdom is een ruimte waar je je aan het eind van de dag even terug kunt trekken. Waar je kunt ontspannen en opladen. Hier kun je even ontsnappen aan al het lawaai in je leven en wat rustige tijd vinden. Door een uitnodigende slaapkameroase te creëren, kun je ontspannen en ontstressen, zodat je geest voorbereid is op een goede nachtrust wanneer het tijd is om in slaap te vallen.

VIND WAT VOOR JOU WERKT.

Het ideale slaapheiligdom is een ruimte die veilig aanvoelt. Waar je rustig en geaard kunt zijn. En je kunt het aanpassen naar wat goed voelt voor jou (en je partner). Het hoeft niet luxueus te zijn of een slaapkamerrenovatie te bevatten. Het zal je verbazen hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken in je slaapkwaliteit.

5 MANIEREN OM JE RUIMTE TE UPDATEN VOOR EEN BETERE SLAAP.

Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

ZEG VAARWEL TEGEN rommel

Een rommelige ruimte maakt het moeilijker voor je geest om te ontspannen. En het kan je zelfs meer gestrest maken. Verwijder items die niet in uw kamer horen, zoals papierwerk of speelgoed, en bewaar een minimale hoeveelheid dingen voor een schone en opgeruimde omgeving.

Voeg knus, natuurlijk beddengoed toe voor een gezonde slaap.ZORG VOOR GEZELLIG, ZACHT BEDDENGOED

Comfortabel, natuurlijk beddengoed dat goed aanvoelt op je huid en je ’s nachts koel houdt. Probeer goed passende lakens van natuurlijk koel biologisch katoen te gebruiken. Voeg kussens toe die gemaakt zijn van plantaardig latexrubber om de nodige ondersteuning te bieden met ademend, niet-toxisch comfort.

VERZACHTENDE GEUREN & KALMERENDE GELUIDEN

Creëer een spa-achtige omgeving door rustgevende geuren te kiezen om de kamer te vullen. Probeer etherische oliën zoals lavendel of kamille in de vorm van een natuurlijke linnenspray, een etherische oliediffuser of een sojakaars. Terwijl je ’s avonds aan het ontspannen bent, speel je kalmerende muziek of natuurgeluiden (zoals regen) om je nog meer te helpen ontspannen.

VERWIJDER DIGITALE AFLEIDINGEN

Verwijder digitale afleidingen uit uw kamer voor een betere nachtrust

Deze is eenvoudig maar niet altijd gemakkelijk. De aantrekkingskracht van onze elektronische apparaten is moeilijk te bestrijden. Maar de blootstelling aan blauw licht van schermen onderdrukt de aanmaak van melatonine door uw lichaam en maakt het moeilijker om in slaap te vallen. Stel een slaaptimer in op uw mobiele apparaten om het scherm op een bepaald tijdstip automatisch uit te schakelen.

Houd licht uit je kamer voor een betere nachtrustKRIJG HET LICHT JUIST

Open de ramen en laat overdag veel natuurlijk licht binnen. Maar als de zon ondergaat, houd de kamer dan koel en donker. Probeer verduisteringsgordijnen of een persoonlijk slaapmasker om zoveel mogelijk licht tegen te houden terwijl je slaapt. Licht kan uw circadiane ritme verstoren, waardoor het moeilijk wordt om verjongende rust te krijgen.

SLAAP HEILIGE MAKERS

Het creëren van een persoonlijke retraite die je helpt goed te slapen, is goed voor je gemoedstoestand en algehele gezondheid. En als je hulp nodig hebt bij het inrichten van je slaapoase met op maat gemaakte oplossingen – biologisch beddengoed, natuurlijke kussens en handgemaakte op maat gemaakte matrassen – helpen onze slaapadviseurs je graag.

Bezoek vandaag nog uw buurt Custom Comfort Showroom.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dekbed-overtrek.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart